Cautare

22550 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (3.23 secunde)
Netanyahu s-a intalnit cu presedintele Basescu si cu premierul Boc ca parte a unui demers pe care Israelul il intreprinde in 60 de state democratice pentru a nu se recunoaste la ONU statul numit Palestina.
Buna seara Timisoara, Buna seara prieteni, Sunt pentru cel putin cateva zile presedintele Romaniei si daca as fi avut ocazia pentru o singura zi sa fiu presedintele Romaniei as fi venit, cum vin azi la Timisoara, sa va multumesc in numele tuturor romanilor voua, timisorenilor, pentru Libertate.
Programul simpozionului dedicat aniversarii a 25 ani de la primele alegeri libere din 20 Mai 1990 Sedinta se desfasoara sub inaltul patronaj al SENATULUI ROMANIEI si este organizata de catre Institutul National pentru Studiul Totalitarismului, Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Asociatia Neguvernamentala Clubul C.P.U.N.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Si vreau sa va spun ca toate aceste comentarii din presa nu impresioneaza si nu ma vor pune in situatia sa imi schimb strategia majora, in ceea ce inseamna obiectivul si interesul Romaniei.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut marti, 5 iulie a.c., o alocutiune in cadrul evenimentului de lansare in dezbatere publica a documentului strategic Romania competitiva:
Presedintele Traian Basescu l-a numit pe fostul comisar european Leonard Orban consilier pe probleme de Afaceri in cadrul Administratiei Prezidentiale, potrivit decretului publicat luni. Orban a detinut portofoliului Multilingvismului in Comisia Europeana, el fiind primul comisar european al Romaniei.
Basescu lupta impotriva Romaniei, acuza Victor Ponta Premierul Victor Ponta a declarat la Targu-Jiu, ca prin declaratia referitoare la Schengen, Traian Basescuface campanie impotriva Romaniei.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani). ... - ministru de stat, ministru al Finantelor in Guvernul Romaniei (1992-1996);
A fost, cred, si un omagiu adus tuturor celor care - politicieni, intelectuali publici, oameni din societatea civila - au contribuit la definirea proiectului strategic al Romaniei, imediat dupa Revolutie:
Gazda primitoare, primarul Constantin Samson a facut tot posibilul ca cei 33 de senatori social democrati veniti in frumosul oras de munte sa isi imbogateasca cunostintele despre Azuga, si le-a povestit despre prioritatile localitatii situate pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei - Valea Prahovei.
UPDATE 21.07 Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei condus de premierul Victor Ponta, in formula aprobata de Parlament. ... Liviu Dragnea a precizat ca presedintele Basescu l-a sunat pe Victor Ponta pentru depunerea juramantului.
Sunt state UE care vor sa vada raportul MCV din decembrie Presedintele Traian Basescu spune ca Romania merge dezarmata la Consiliul European pe Justitie si Afaceri Interne, acolo unde se va discuta admiterea in spatiul Schengen.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri la Galati, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu sunt interesati sa participe luni la consultarile sefului statului cu partidele parlamentare.
Vezi articolele neconstitutionale Curtea Constitutionala a respins proiectul de revizuire a Constitutiei, propus de presedintele Traian Basescu. ... Anterior, Curtea Constitutionala a analizat joi proiectul legii de revizuire a Constitutiei, ajungand la concluzia ca primele 61 de articole sunt constitutionale, conform anuntului facut de presedintele Curtii din Romania, Augustin Zegrean.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles, informeaza Mediafax.ro. ... (...) Guvernul nu se afla in conflict cu presedintele pe aceasta tema.
(Traian Basescu, vineri dimineata, la sedinta de bilant a ministerului Apararii) Presedintele Traian Basescu a sugerat, vineri dimineata, la bilantul Ministerului Apararii, ca Romania ar putea fi nevoita sa ceara un nou imprumut financiar extern, pentru a face fata crizei.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a apreciat ca actuala guvernare a incheiat un an de esecuri, marcat de tensiuni sociale, scaderea nivelului de trai si izolarea Romaniei pe plan extern.
Curtea Constitutionala a primit, joi seara, sesizarea Guvernului referitoare la solutionarea conflictului juridic de natura constitutionala, dintre presedintele Romaniei si primul ministru, fiind, in mai putin de un an, a doua cerere a Executivului cu acest subiect.
De fapt, un asemenea enunt transant la adresa Romaniei este periculos si pentru faptul ca deschide calea pentru noi acuzatii privind felul in care tara noastra isi respecta angajamentele.
google-analytics.com